Zoeken naar belisol ramen

belisol ramen
 
Familie Alen De Rijkste Belgen.
Een extra winkel vraagt een investering van 75.000 euro aan Belisol en 150.000 euro aan de franchisenemer. Ondanks de moeilijke marktomstandigheden plaatst Belisol dagelijks bij 150 gezinnen ramen en deuren. Belisol heeft tot op vandaag nog geen verlies geleden maar ondervindt nu wel zware concurrentie uit Oost-Europa. In 2010 verwerft Atrya de marktleider in Frankrijk 50 procent in Belisol marktleider in België met een marktaandeel van 15 %. Op dat moment daalt het aandeel van Alen in zijn bedrijf van 70 procent naar 50 procent. Zijn twee andere partners stappen uit. In 2014 koopt Alen zijn Franse partner terug uit en verwerft hij opnieuw de volledige controle over het bedrijf.
Belisol naar Frankrijk op eigen benen Nieuws KanaalZ.be.
Ilse De Winne Journalist. 03/07/15 om 1714 Bijgewerkt om 1714. Belisol specialist in ramen en deuren van pvc hout en aluminium heeft expansieplannen in Frankrijk. Bij ons heeft het 40 verkooppunten in Franrkijk moeten het er over drie jaar 50 worden dat is meer dan een verdubbeling. De Belisol-familie Alen gaat dat op eigen kracht doen want ze heeft het Franse Atrya dat de helft van de aandelen had uitgekocht. Belisol specialist in ramen en deuren van pvc hout en aluminium heeft expansieplannen in Frankrijk.
Ramen en deuren kozijnen en deuren duurzame energie Fenêtres châssis et portes Energies durables Belisol.
Belisol magazine.
BELISOL innoveert met nieuw aluminium profiel. HOLUX verenigt nieuwste technologien en innovaties-Belisol.
HOLUX verenigt nieuwste technologien en innovaties. Telefoon Email Voeg toe aan uw bibliotheek Bestanden bekijken 1. Met het oog op de steeds strengere eisen voor bouwers en verbouwers pakt Belgisch marktleider in ramen en deuren BELISOL uit met een aluminium nieuwkomer waarin alle jongste innovaties werden samengebald. Resultaat is een absolute uitblinker op het vlak van isolatie maar ook in levensduur veiligheid én esthetiek. Slank strak en elegant. Ongeveer 30% van de Belgen kiest voor aluminium ramen en de trend gaat opwaarts bij Belisol. De slanke profielen passen bij de hedendaagse architectuur met vaak grotere glasvlakken waarvoor het sterke aluminium beter geschikt is. Met Holux gaat Belisol nog een stap verder. Het profiel vormt één uiterst strak geheel dankzij enkele innovaties.
Ramen renovatie Forum Test-Achats.
Trier les messages plus ancien en premier. plus récent en premier. 1 2 3 4 5 6. Heeft iemand goede ervaring met plaatsen van ramen bvb. Posté le 4/08/2007 131000 par DE GRUYTER GEORGES. Ik heb ramen laten plaatsen door Belisol waarvan er één niet meer sloot 2 keer gemaakt na jaren nog steeds problemen. Hun antwoord uw termijn van zes maanden is voorbij wij komen voor 50 euro. Belisol denkt werkelijk alles te kunnen zeggen tegen hun klanten zij vergeleken hun garantie met die van een wagen. Mijn wagen gaat niet stuk en ik kan hem drie jaar binnenbrengen! Ik ben zelf bouwkundig tekenaar en deze firma is gewoon slecht en brutaal tegen zijn klanten.
Ramen renovatie Forum Test-Aankoop.
Bel Test-Aankoop op 02/542 35 89. Sorteer berichten op oudste eerst. 1 2 3 4 5 6. Heeft iemand goede ervaring met plaatsen van ramen bvb. Aangemaakt op 4/08/2007 131000 door DE GRUYTER GEORGES. Zelf heb ik wel goede ervaring met Schüco aluminium raamprofielen. Wij hebben destijds ramen besteld bij Schüco en we zijn er erg blij mee. De ramen waren snel en vakkundig geplaatst door een erkende dealer via de website www.aluminium-raamprofielen.be. Aangemaakt op 25/07/2011 224900 door michaeldeboer. Verwijderd wegens ouder dan twee jaar. Aangepast op 1/06/2017 155700 Dit bericht kan niet meer worden aangepast. Aangemaakt op 27/09/2011 173200 door johnno. Onze ervaring in het kort. Belisolbedroevend over de gehele lijn. foutief geplaatsttotale onkundegeknoei en afgescheep.
Is Belisol betrouwbaar.
Ramen en deuren 3 jaren geleden. Ik lees veel over de slechte service van Belisol. Zijn er mensen met goede ervaring met Belisol ramen? reageer Quote Privébericht Ik heb zelf een vraag Alle reacties. Laatste antwoord 1 2 Volgende. 0 thumb_up 1 comment Andere professioneel. Belisol is een betrouwbare firma. Dat wil niet zeggen dat ze foutloos zijn. De grote spelers in ramen deuren die veel investeren in hun goede naam zijn meestal betrouwbaar maar gezien hun grootte lees je natuurlijk meer klachten op het internet dan van een kleine firma. Indien je prijzen wil aftoetsen kan je via www.onlineramenwinkel.be een idee krijgen voor PVC.

Contacteer ons