Zoeken naar janssens ramen en deuren merksem

janssens ramen en deuren merksem
 
Janssens ramen en deuren.
Inschrijving in de KBO OK? BEZOEK ONZE TOONZAAL BREDABAAN 891 te MERKSEM. Buitenschrijnwerk ramen en deuren. Buitenschrijnwerk ramen en deuren.
Deuren en ramen Merksem Antwerpen Antwerpen JANSSENS B.V.B.A. keyboard-arrow-down MaterialIcons-Regular. Tekengebied 2. Artboard 1.
Ontvang vrijblijvend meer info. Snel en gratis zonder enige verplichting. Opendeurdagen van 18/09 tot en met 24/09. Onze toonzaal is tijdens die periode doorlopend geopend van 10 tot 17 uur. Deuren en ramen Merksem Antwerpen. 2170 Merksem Antwerpen Routebeschrijving. Opendeurdagen van 18/09 tot en met 24/09. Onze toonzaal is tijdens die periode doorlopend geopend van 10 tot 17 uur. Opendeurdagen van 18/09 tot en met 24/09. Onze toonzaal is tijdens die periode doorlopend geopend van 10 tot 17 uur. Jouw huis is heilig. De overeengekomen prijs van de offerte is de prijs waar we ons aan houden. Je huis is heilig. We respecteren je woning en laten geen rommel achter. Nazorg is onze waarborg.
Kwaliteitsramen en deuren op maat Janssens Ramen Deuren.
Ramen en deuren in hout. Ramen en deuren combinatie pvc / alu. 03 645 85 30. Janssens ramen en deuren de specialist uit Merksem. J.Janssens bvba in Merksem Antwerpen is al zestig jaar een specialist in ramen en deuren. Dankzij onze jarenlange professionele ervaring. Heeft u een vraag? Janssens ramen en deuren. Al jaren doen we waar we goed in zijn kwaliteitsramen en deuren plaatsen op maat. Van opmeting tot volledige binnenafwerking. En dit dankzij onze duurzame en innoverende oplossingen van Profel. In hout aluminium pvc of een combinatie. Aan jou de keuze. Ook voor sectionale poorten rolluiken zonwering en aluminium wandbekleding staan we voor je klaar.
Janssens Ramen Antwerpen Tel 036458. Ramen goudengids.be.
Bredabaan 889 2170 Merksem Antwerpen. 03 645 85 30.

Doordat we al meer dan 55 jaar ervaring hebben opgebouwd kunnen we u bijstaan met raad en daad in uw keuze betreffende houtsoort model en afwerking. Voor uw ramen en deuren wordt enkel een selectie uit de beste houtsoorten aangeboden. Deze kunnen verkregen worden in verschillende afwerkingen en afwerkingsniveaus. Al uw buitenschrijnwerk wordt in eigen atelier vervaardigd door ervaren vaklui om uw droomconcept op een esthetische en een technisch verantwoorde manier te realiseren. Hout is het is materiaal bij uitstek om uw ramen en deuren op maat te maken zodat ze perfect aansluiten bij u en uw woning. Welkom in onze nieuwe toonzaal. Open van maandag t.e.m. vrijdag van 10u tot 17u.
G. Janssens Zoon bvba.
Wij zijn dan ook terecht fier op onze zaak. Ook qua producten is G. Janssens Zoon een modelbedrijf dat mee evolueert met zijn tijd. Tot in 1984 vervaardigden we zelf de ramen en deuren dit was vooral handenarbeid. Onze ramen worden nog steeds in België gemaakt door onze vaste leverancier Timmerman uit Maldegem ook een familiebedrijf. Een samenwerking die bovendien al van in de jaren 60 bestaat. Timmerman produceert zelf in eigen land met het door KIWA toegekende SSK 1001 label welke garant staat voor een hoog kwalitatieve Belgische productie. Ze beschikken hiervoor over een computergestuurde productielijn en gebruiken hierbij de beste Duitse profielen van Veka voor PVC en van Heroal voor aluminium. Voor de sectionaalpoorten kiezen we voor de Duitse fabrikant Hörmann.
Profel aluminium ramen Bouwinfo.
Geplaatst op 01-02-2013 130044. Voeg een andere quoty toe of reply now. Ja ik heb ervaring met ramen en deuren van Profel. Zowel de ramen als de profielen zijn zo lek als een zeef. Er liggen constant handdoeken op de vensterbank tegen het water dat gewoon binnen zeikt. En ik heb het niet over de sillicone afdichting tussen raam en muur maar over de materialen zelf. Tijdens een weekje in Barcelona eind december 2012 heeft het hier zo hard geregend dat zelfs de handdoek niet meer volstond. Gevolg regenwater op het parket en parket krom getrokken.
profel belisol janssens ramen en deuren merksem.
Jouw Profel-verdeler voor ramen deuren Janssens Ramen Deuren. Ramen en deuren in hout. Ramen en deuren combinatie pvc / alu. 03 645 85 30. Janssens ramen en deuren de specialist uit Merksem. J.Janssens bvba in Merksem Antwerpen is al zestig jaar een specialist in ramen en deuren. Dankzij onze jarenlange professionele ervaring. 70 jaar kennis en knowhow in ramen en deuren. Janssens ramen deuren zag het levenslicht in 1946. Met de focus op staal en later aluminium groeide het bedrijf van Jos Janssens al snel uit tot een gevestigde waarde in regio Antwerpen. Inmiddels zijn we meer dan 70 jaar later en doet Janssens ramen deuren nog altijd waar het goed in is duurzame kwaliteitsramen en deuren plaatsen op maat. Kwaliteitsramen en deuren op maat Janssens Ramen Deuren.

Contacteer ons