Op zoek naar profel ramen problemen?

profel ramen problemen
 
Ramen en deuren. keyboard-arrow-down MaterialIcons-Regular. Tekengebied 2. Artboard 1.
Een zorgvuldig geselecteerde en gecertificeerde Profel Expert plaatst ze vakkundig en werkt ze tot in de puntjes af. Meer over Profel. Onze Europese kwaliteitscertificaten.: Ramen op maat Deuren Schuifraam Andere producten Over ons. Over Profel Waarom Profel Werkwijze Service garantie Netwerk Expert-verdelers.
Is Belisol betrouwbaar.
En dit is een voorstel van de constructeur PROFEL? De klantendienst BELISOLoverigens, vriendelijk maar reageert sporadisch; de klant moet e-mails versturen om een niets-zeggende reactie te provoceren. Conclusie: BELISOL is te mijden.Wellicht is het beter om bij een echte raamconstructeur te bestellenmisschien, iets duurder maar de kwalitiet zal zonder twijfel beter zijn en de service ongetwijfeld. Van Dijk Frederik Kortenaken. reageer Quote Privébericht. Geschreven door PaulVL. 0 thumb_up 8 comment Verbouwer. 3 jaren geleden. Wij hebben gekozen voor Raamwinkel. Daar krijg je alle hulp om zelf je ramen en deuren te plaatsen.
problemen met houtnerffolie van Profel Bouwinfo.
Binnen 2 weken bestel ik normaal gezien ook Profel. ik ga mn ervaringen hier zeker postenkben, ook benieuwd hoe het gaat aflopen. anders ben ik wel tevreden van Profelnog, geen problemen gehad in de 4 jaarbuiten die folie. dus jatword, afwachtenmss, dat ik na het verlof reaktie krijg. khoop dat ze de ramen vervangen want bij het herstellen voel ik me niet goedik wil geen matte plekken op al mijn ramenmaar, of ik ze zo ver ga krijgen is weer iets andersalles, zal nu afhangen van hoe goed ze het menen met die 10 jaar garantie.
folie probleem met PROFEL ramen en zeer slechte service Bouwinfo.
abr metselwerken wrote.: 9 jaar geleden kochten we ramen bij Belisol. Over Belisol heb ik geen klachtenzij, zijn gewoon verkoper van het merk profel. Als er iets scheelt aan de ramen stuurt Belisol je verder naar profel voor de 10 jarige aansprakelijkheid.
Afbrokkelen folie op PVC ramen Forum Test-Aankoop.
Aangemaakt op: 7/03/2015 181100: door: Guido. Inderdaad ja ook wij hebben dit probleem met onze ramen van het merk Profel. Nu hebben wij bezoek gekregen van hun expert en deze geeft toe dat het probleem groter is dan dat we tot nu toe merken.
Profel: De ramen en deuren Expert. keyboard-arrow-down MaterialIcons-Regular. Tekengebied 2. Artboard 1.
Je kunt ze bij de Profel Expert in jouw buurt opvragen. Meer over onze kwaliteitslabels. Onze bedrijfswaarden als leidraad. Onze bedrijfswaarden als leidraad. Onze werknemers staan voor 4 kernwaarden. Eenvoudige principes die ons helpen om te bouwen aan de toekomst én aan jouw ramen en deuren. Met zorg, op een doordachte, transparante manier en geheel volgens onze eigen no-nonsense aanpak. Zo brengen we nieuwe ramen en deuren tot leven.: Wij denken voor we doen Doordacht. Zorgvuldig plannen en meten is eigen aan ons vak. Zo gaat er geen kostbaar materiaal verloren en verspillen we geen tijd. Niet stilstaan bij problemen, maar oplossingen aanreiken.
profel belisol profel ramen problemen.
In onze eigen productie ateliers vervaardigen we elke dag 100 den ramen en deuren. Een zorgvuldig geselecteerde en gecertificeerde Profel Expert plaatst ze vakkundig en werkt ze tot in de puntjes af. profel belisol profel ramen problemen. Ervaringen ALU ramen Archive TWA Style.
Ramen Schuco.
ik heb net offertes lopen voor ramen met profielen van aluplast, Schuco, kommerling, rehau, deceuninck, profel. Alles behalve deceuninck is met folie overtrokken. Alle verkopers zeggen er ook bij dat lak de minder goeie oplossing is. Ben naar Duitsland geweest waar ze mijlenver voorop zitten in energiesparend bouwen, en overal wordt pvc of glasvezelversterkd pvc aangeraden omwille van de isolerende eigenschappen.

Contacteer ons