Meer resultaten voor superisolerende beglazing

superisolerende beglazing
 
Superisolerende ramen maken je passiefwoning compleet.
Terug naar overzicht. In een passiefwoning waar geen energie verspild wordt zijn superisolerende ramen onontbeerlijk. Maar ook wanneer je niet in zon hoogtechnologisch eco-huis woont, is isolatie een belangrijk aandachtspunt. We zetten alles op een rijtje wat je moet weten over extra isolerende beglazing en raamprofielen.
Moet ik kiezen voor dubbele, driedubbele of superisolerende beglazing? Energids.
Het is evenwel belangrijk om te weten dat enkele beglazing niet meer geplaatst wordt, dat dubbele en superisolerende beglazing bijna dezelfde prijs hebben en dat driedubbele beglazing gemiddeld 60 à 80 % meer kost dan dubbele beglazing. Dit is echter maar een deel van het prijsprobleem.
Superisolerende ramen maken het verschil in uw energiefactuur Hydro Building Systems nv Livios.
Een recente ontwikkeling hierbij is het Avantis 70 Ligna design met een uiterst slanke aanzichtbreedte en een doeltreffende thermische isolatie, als passend alternatief voor stalen ramen. Het revolutionair passiefraam Avantis 95 is dan weer de perfecte combinatie tussen uiterst slank profieldesign en super isolerend want dankzij zijn hoge performantie zijn grote glaspartijen met driedubbele beglazing mogelijk.
Wat is hoogrendementsglas? Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Deze beglazing behaalt een U g waarde van 08, W/mK. De lagere U g waarde wordt bereikt door een extra coating aan te brengen. De ruimte tussen de glasbladen wordt opgevuld met een duurdere edelgasmix. Drievoudige beglazing komt steeds meer voor.
Coating op superisolerende beglazing Livios.
Raamsystemen en deuren. Coating op superisolerende beglazing. bookmark_border Bewaar artikel. Bij het bestellen van ramen en deuren voor onze nieuwbouwwoning hebben wij voor superisolerende beglazing gekozen. Nu ze geplaatst zijn, merken we een duidelijk kleurverschil met de ramen van de buren.
Dubbel glas, Hoogrendementsglas, Isolerend glas, Climaplus one, Solitherm, Thermobel.
Is uw schrijnwerk nog in goede staat, winddicht en stevig genoeg, overweeg dan om uw bestaande enkele beglazing onmiddellijk te vervangen door superisolerende beglazing. De meerkost voor het hoogrendementsglas wint u al snel terug door de besparingen op uw stookkosten.
Superisolerende beglazing Gladeco.
Vervangt u enkel glas door superisolerend glas, dan verdwijnt tevens het probleem van condensvorming. Superisolerende beglazing verhoogt niet alleen het thermisch, maar ook het akoestisch comfort. Vooral in lawaaierige gebieden kan. dit bijzonder interessant zijn. Premies en fiscaal voordeel op superisolerende beglazing in ramen.
Van enkele tot driedubbele beglazing Beglazing Livios.
Raamsystemen en deuren. Van enkele tot driedubbele beglazing. bookmark_border Bewaar artikel. Er bestaan verschillende beglazingstypes: enkel glas, dubbel glas, hoogrendementsglas en driedubbele beglazing. Elk type komt met een U g waarde. Deze drukt de thermische isolatiewaarde van de beglazing uit.

Contacteer ons