Op zoek naar profel kleuren?

profel kleuren
 
Aluminium ramen.
Wil je een offerte Advies nodig. 68 jaar Belgisch maatwerk. 180.000 ramen en deuren. vakkundig geplaatst in 2015. vertrouwen jaarlijks op Profel. Aluminium ramen zijn licht sterk en slank. Daarom kiezen mensen vooral voor aluminium ramen als het om grote raampartijen gaat. Er zijn veel kleuren en kleurcombinaties mogelijk. Er zijn ook ramen met aluminium vanbuiten en pvc vanbinnen en bijpassende aluminium deuren. Liever een ander materiaal Bekijk ook ons assortiment ramen in hout en pvc. Troeven van onze aluminium ramen. Ideaal voor grote raampartijen. Onderhoudsvriendelijk Ongevoelig voor weersinvloeden. Keuze uit 7 raamtypen van klassiek tot modern.
Kleuren pvc ramen.
Wil je een offerte Advies nodig. 68 jaar Belgisch maatwerk. 180.000 ramen en deuren. vakkundig geplaatst in 2015. vertrouwen jaarlijks op Profel. Alle kleuren van de regenboog. Alle kleuren van de regenboog. Hoogwaardige structuurfolies geven je pvc ramen kleur. Ze zijn gegarandeerd kleurvast UV-bestendig en krasvast. Na verloop een andere kleur? Vraag je dealer en hij helpt je verder. Hé dat lijkt wel hout. Vijf houtimitaties afrormosia mahonie lichte donkere of gouden eik. Door rechte hoekverbindingen en gedetailleerde nerfstructuur niet van echt hout te onderscheiden. En toch nooit meer schuren verven en vernissen.
Kleuren aluminium ramen.
68 jaar Belgisch maatwerk. 180.000 ramen en deuren. vakkundig geplaatst in 2015. vertrouwen jaarlijks op Profel. Voor je aluminium ramen heb je keuze uit 22 unieke zelfgemaakte kleurpoeders en de standaard RAL-kleuren. Glanzend of mat ruw of effen moffeling. Zichtbaar beslag klinken en scharnieren gaat mee in dezelfde kleur of in messing brons nikkel of roestvrij staal. Je aluminium ramen kunnen binnen en buiten in een andere kleur worden uitgevoerd. Als je binnen wit of crème kiest zelfs zonder meerprijs. Kleurvast met na 15 tot 20 jaar misschien wat nuanceverschillen. Op te lossen met een wasbehandeling. Voordelen De kleuren van onze ramen.
Ramen en deuren.
Wil je een offerte Advies nodig. 1 op 10 ramen en deuren in België wordt op maat door Profel gemaakt. Om je keuze goed te maken krijg je van een Profel Expert uit jouw buurt informatie begeleiding advies en inspiratie voor jouw nieuwe ramen en deuren. Krijg vrijblijvende offerte of Contacteer ons. Focus op jouw tevredenheid. Onze Profel Expert helpt je. Onze offerte is je factuur we houden ons aan de prijs die we in de finale offerte overeenkomen. Jouw huis is heilig we respecteren je woning en laten geen rommel achter. Nazorg is onze waarborg als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.
Kleuren pvc deuren / buitendeuren.
68 jaar Belgisch maatwerk. 180.000 ramen en deuren. vakkundig geplaatst in 2015. vertrouwen jaarlijks op Profel. Wit en crème in de massa. De effen witte en crème profielen zijn de basis voor elke pvc deur. Ze hebben een sobere look en een glad oppervlak. Voor elke kleur maakt Profel gebruik van een structuurfolie van hoge kwaliteit. Deze wordt altijd zowel aan de binnen als aan de buitenkant van de profielen aangebracht. Bovendien is deze bekleding uv-bestendig slijtvast en antistatisch wat het onderhoud enorm vereenvoudigt.
Ramen.
Wil je een offerte Advies nodig. 68 jaar Belgisch maatwerk. 180.000 ramen en deuren. vakkundig geplaatst in 2015. vertrouwen jaarlijks op Profel. Wij vervaardigen ramen in pvc aluminium hout of een combinatie van aluminium/pvc. Profel ramen kenmerken zich door hun esthetiek kwaliteit en sterkte lange levensduur standaard hoge veiligheidsgraad en uitzonderlijke warmte en geluidsisolatie. Onze ramen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen vormen en kleuren. De kleur de profielen de klinken. echt alles wordt op maat van jouw woning gemaakt. Alles wordt vakkundig opgemeten gemonteerd en tot in de puntjes afgewerkt en geplaatst via onze geschoolde en vakbekwame Expert. Ontdek bovendien in ons gamma altijd een bijpassende buitendeur voor jouw ramen schuiframen.
Producten Antoine David De Cabooter.
Neem vrijblijvend contact op. Profel heeft een eigen kleurenpalet met liefst 21 tinten. Al deze kleurpoeders worden in de Profel fabriek aangemaakt. Typisch is de zeer hoge weerstand zodat Profel durft garanderen dat hun coatings nooit zullen barsten! Profel heeft ook niet minder dan 9 eigen hoogwaardige coatings met een karakteristieke ruwe krasvaste oppervlaktetextuur. Dat maakt de profielen een stuk krasvaster. Ieder raamtype is standaard en zonder meerprijs verkrijgbaar in een 2-kleurenuitvoering BICOLOR binnen en buitenzijde in verschillende kleuren. Zo kan u ramen en deuren op elke bouwstijl afstemmen.
Profel aluminium ramen en deuren.
Daarnaast zijn Profel-aluminium ramen beschikbaar in een ruim assortiment aan standaardkleuren enerzijds maar ook de keuze uit vele andere RAL-kleuren behoort tot de mogelijkheden. RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren. Aluminium ramen en deuren zijn doorgaans duurder dan de PVC varianten. Bedankt om gisteren onze raampjes te plaatsen afwerking het is echt prachtig. T 03/777 93 88.

Contacteer ons