Zoeken naar reynaers

reynaers
 
Gebouw Reynaers Aluminium stort in 2 doden VTM NIEUWS.
Bij de instorting van een nieuwbouw op een terrein van Reynaers Aluminium in Duffel zijn de twee vermiste personen inderdaad onder het puin terechtgekomen en overleden. Dat bevestigt de gemeente Duffel.Aangezien ze nog niet geborgen zijn kan het overlijden volgens het Mechelse parket echter nog niet officieel worden vastgesteld. De instorting gebeurde tijdens werken aan een 16 meter hoge muur die naar buiten plooide na het verwijderen van een stelling en bij het plaatsen van een noodtrap.
Bouwsite Reynaers Aluminium Ramen en deuren Bouwmaterialen Bouwbeurs Bouwen en verbouwen.
Home bouwbeurs bouwmaterialen Reynaers ramen deuren. Oude Liersebaan 266 2570 Duffel. Tel 015 308 810 Fax 015 308 880. Aluminium ramen en deuren. Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramen deuren gevelsystemen schuifdeuren zonweringen en verandas.
Familie Reynaers De Rijkste Belgen.
Over De Rijkste Belgen. Home / Familie Reynaers. Vermogen 261 721 000. Gekend als Reynaers Aluminium. Activiteit Productie van aluminiumprofielen. In 1965 ging Jan Reynaers in Duffel van start met een bedrijfje dat ramen en deuren in aluminium maakte. Dalco Duffelse Aluminium Constructie groeide uit tot een toeleverancier aan andere lokale bedrijven. In 1969 zag Reynaers Aluminium het licht als systeemontwerper en groothandel van aluminium profielen. Er kwam ook een eerste verkooppunt in Nederland. Maar in september 1973 sloeg het noodlot toe. Jan Reynaers kwam bij een ongeval om het leven. De familie moest het bedrijf verderzetten.
Reynaers CSS Ninove CSS Ninove.
Premier prijst investeringsdrift Reynaers Nieuws KanaalZ.be.
09/06/17 om 1945 Bijgewerkt om 1737. Reynaers Aluminium uit Duffel heeft de laatste drie jaar fors geïnvesteerd zo'n 80 miljoen euro. In de uitbreiding van de logistieke capaciteit maar ook in digitale vernieuwingen. Tegen 2020 wil het bedrijf een omzet draaien van een half miljard. Premier Michel kwam er vanmiddag op bezoek. Hij belooft extra structurele maatregelen om banen bij te maken.
Reynaers Aluminium.
Lees het volledige verhaal in de pdf. Lees meer over iFiber. Lees meer over Corporate Fibernet. Reynaers Aluminium is een toonaangevende specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminiumtoepassingen. Het bedrijf biedt standaardoplossingen aan maar ontwikkelt ook oplossingen op maat voor particuliere commerciële en industriële projecten.
Reynaers Aluminium.
Roval Specialist in aluminium bouwproducten voor dak gevel.
Roval Reynaers Samen sterk in aluminium.

Contacteer ons