Op zoek naar raamprofielen?

raamprofielen
 
U-waarde of isolatiewaarde van raamprofielen.
Het aantal kamers binnen de profielen en hun onderlinge verbinding en afstand ten opzichte van elkaar bepalen hoe goed een aluminium raamkader isoleert. U f fframe van 088, W/mK en zelfs 078, W/mK zijn mogelijk waardoor deze raamprofielen in combinatie met het juiste glas toegepast kunnen worden in passiefhuizen en lage energiewoningen. KMW Stalen raamprofielen.
Pvc: het perfecte materiaal voor je raamprofielen.
Toch zul je snel merken dat de vele troeven die pvc kan voorleggen moeilijk te overtreffen zijn. Waar voor raamprofielen vroeger nog veel hout en aluminium gebruikt werd, is pvc vandaag de logische keuze geworden. De voordelen van raamprofielen in pvc.
De ongeziene isolatiewaarde van PVC raamprofielen.
PVC is immers niet alleen een heel lichte kunststof, het heeft ook een verbluffende isolatiewaarde. Wie PVC raamprofielen installeert, ziet de energieprestatiewaarde van zijn woning in een mum van tijd de hoogte in schieten! PVC raamprofielen scoren beter dan aluminium en hout.
PVC raamprofielen: energiezuinig en bekoorlijk.
Raamprofielen hebben namelijk een grote impact op de energieprestaties van je woning. Rond raamaansluitingen ontsnapt er veel kostbare warme lucht en daarom is het heel belangrijk om de isolatiewaarde in het oog te houden bij de keuze van je raamprofielen.
Raamprofielen.
VIRA Aluminium ramen.: In mensentaal betekent dit, dat er zich geen condensvocht kan vormen aan de binnenkant van het aluminium raam. 3 dichtingen voor thermische en akoestische isolatie. onderhoudsvriendelijk door de speciale dichtingen komt er geen vuil of insecten in de sponning.
Pvc-ramen Deceuninck NV.
Vind een verdeler. Ramen in pvc of aluminium. Met PVC-ramen of aluminium ramen wordt energiezuinigheid pas ├ęcht realiteit. Premium: superisolerende pvc-ramen. Overtreffen de eisen voor lage energiewoningen. Zeer fijne en elegante profielen. Toch stevig genoeg voor alle soorten glas. Energieprestaties: superieure prestaties tot Uw 065, W/mK. Zeer fijne raamprofielen.
Raamprofielen.
Reynaers neemt Zwitserse fabrikant van raamprofielen over: Duffel Gazet van Antwerpen.
Stad en Rand. Reynaers neemt Zwitserse fabrikant van raamprofielen over: We kunnen samen verder groeien. 15/12/2017 om 0747: door ph. Een opendeur bij Reynaers. Foto: Joren De Weerdt. Reynaers Group uit Duffel, actief in aluminium ramen, neemt Forster Profilsysteme over, een Zwitserse ontwikkelaar van profielen.

Contacteer ons