Zoeken naar ramen profel

ramen profel
 
Profel kunststof of aluminium schrijnwerk.
Hoe kiezen tussen kunststof en aluminium? Qua isolatiewaarde levensduur en gebruiksgemak zijn beide raamsystemen aan elkaar gewaagd maar toch heeft elk systeem zo zijn eigen voor en tegenstanders. Vaak komt dit door al dan niet terechte volkswijsheden die ieder systeem met zich mee draagt. Persoonlijke smaak is uiteraard een belangrijke factor in uw keuze maar we voegen graag nog enkele puntjes toe om uw keuze gemakkelijker te maken.
folie probleem met PROFEL ramen en zeer slechte service Bouwinfo.
9 jaar geleden kochten we ramen bij Belisol. Over Belisol heb ik geen klachtenzij zijn gewoon verkoper van het merk profel. Als er iets scheelt aan de ramen stuurt Belisol je verder naar profel voor de 10 jarige aansprakelijkheid. We hebben gekozen voor pvc ramen met houtstructuur. Na 5 jaar is de folie met houtstructuur beginnen loskomen in de hoeken.trekt echt op nikswe hebben nog even gewacht om profel te contacteren omdat het probleem nog erger kon worden en de 10 jarige aansprakelijkheid toch nog niet voorbij was.
Profel Hoofdkantoor Overpelt 3900 Europalaan 17.
Vind een Profel Expert in je buurt. 011 80 98 09. info @ profel.be http//www.profel.be. Kwaliteitsramen en deuren op maat. Profel ramen en deuren. De ramen van Profel zijn verkrijgbaar in alle kleuren vormen en stijlen. Ze bieden stuk voor stuk een goede isolatie tegen warmte kou en geluid én zijn inbraakveilig. Ramen in aluminium zijn dankzij het sterke duurzame en lichte materiaal ideaal voor slanke profielen en grote afmetingen. Houten ramen zijn door hun degelijkheid al eeuwenlang populair en bieden een uitstekende warmte en geluidsisolatie. Ook ramen uit pvc hebben een hoge isolatiewaarde zijn gemakkelijk in het onderhoud en uiterst duurzaam. Profel biedt ook ramen die uit een combinatie van pvc en aluminium gemaakt zijn.
Verschaete bvba Ramen deuren in Pvc Alu Hout Izegem Profel Expert.
De Doncker Ramen.
De grootste zorg en aandacht besteedt Profel aan de duurzaamheid gewenste vormgeving en afwerkingsgraad. Een aangenaam ogende en kwalitatief hoogstaande eindafwerking laten je genieten van Profel houten ramen en deuren. De natuur en het Profel raam in hout garanderen een warm en comfortabel gevoel. klik hier voor de volledige cataloog.
PROFEL ramen en deuren presenteert unieke troeven.
In 1980 kwam het bedrijf onder de leiding van tweede generatie Willy Myriam Johan en Paul Lauwers. Vandaag produceert het als autonoom bedrijf onder de naam Profel ramen en deuren. De Profel Groep overkoepelt een waaier aan productie-eenheden. De business unit Profel Extrusion Finishing extrudeert anodiseert en moffelt aluminium profielen. Profel Ramen Deuren is gespecialiseerd in op maat gemaakt buitenschrijnwerk in pvc aluminium en hout. Naast de ramen en deuren worden er ook tal van aanvullende producten gemaakt zoals o.a. garagepoorten rolluiken en verluchtingssystemen. Profel stelt vandaag meer dan 1.000 mensen te werk in Overpelt Opglabbeek Achel Nederland Eersel en Frankrijk Ercuis.
Ramen en deuren Profel. keyboard-arrow-down MaterialIcons-Regular. Tekengebied 2. Artboard 1.
Meer info ik ga akkoord. U bent nu op de Belgische website. Voor meer informatie verwijzen we u door naar de Nederlandse website. Ga door naar de Nederlandse website. Ramen en deuren met glasheldere beloften. Profel is een 100% Belgisch bedrijf sinds 1948 met meer dan 1.000 gepassioneerde werknemers. Een familiebedrijf met welgeteld 69 jaar expertise. Door voortdurende innovatie eigen productie investeringen in research development behoort elk product tot het beste dat vandaag op de markt is. In onze eigen productie ateliers vervaardigen we elke dag 100 den ramen en deuren. Een zorgvuldig geselecteerde en gecertificeerde Profel Expert plaatst ze vakkundig en werkt ze tot in de puntjes af.
Ramen en deuren in PVC aluminium en hout Duffel.
32 15 31 83 71. Jaarlijkse bouwvakantie van 15 juli tot en met 7 augustus 2017. 2017 Bart Bossaerts Dritto. Na 18u op afspraak. Van 10u tot 12u en van 13u tot 18u.

Contacteer ons