Zoeken naar profel ramen

profel ramen
 
PROFEL ramen en deuren presenteert unieke troeven.
In 1980 kwam het bedrijf onder de leiding van tweede generatie Willy Myriam Johan en Paul Lauwers. Vandaag produceert het als autonoom bedrijf onder de naam Profel ramen en deuren. De Profel Groep overkoepelt een waaier aan productie-eenheden. De business unit Profel Extrusion Finishing extrudeert anodiseert en moffelt aluminium profielen. Profel Ramen Deuren is gespecialiseerd in op maat gemaakt buitenschrijnwerk in pvc aluminium en hout. Naast de ramen en deuren worden er ook tal van aanvullende producten gemaakt zoals o.a. garagepoorten rolluiken en verluchtingssystemen. Profel stelt vandaag meer dan 1.000 mensen te werk in Overpelt Opglabbeek Achel Nederland Eersel en Frankrijk Ercuis.
folie probleem met PROFEL ramen en zeer slechte service Bouwinfo.
9 jaar geleden kochten we ramen bij Belisol. Over Belisol heb ik geen klachtenzij zijn gewoon verkoper van het merk profel. Als er iets scheelt aan de ramen stuurt Belisol je verder naar profel voor de 10 jarige aansprakelijkheid. We hebben gekozen voor pvc ramen met houtstructuur. Na 5 jaar is de folie met houtstructuur beginnen loskomen in de hoeken.trekt echt op nikswe hebben nog even gewacht om profel te contacteren omdat het probleem nog erger kon worden en de 10 jarige aansprakelijkheid toch nog niet voorbij was.
Profel Hoofdkantoor Overpelt 3900 Europalaan 17.
Vind een Profel Expert in je buurt. 011 80 98 09. info @ profel.be http//www.profel.be. Kwaliteitsramen en deuren op maat. Profel ramen en deuren. De ramen van Profel zijn verkrijgbaar in alle kleuren vormen en stijlen. Ze bieden stuk voor stuk een goede isolatie tegen warmte kou en geluid én zijn inbraakveilig. Ramen in aluminium zijn dankzij het sterke duurzame en lichte materiaal ideaal voor slanke profielen en grote afmetingen. Houten ramen zijn door hun degelijkheid al eeuwenlang populair en bieden een uitstekende warmte en geluidsisolatie. Ook ramen uit pvc hebben een hoge isolatiewaarde zijn gemakkelijk in het onderhoud en uiterst duurzaam. Profel biedt ook ramen die uit een combinatie van pvc en aluminium gemaakt zijn.
Producten Ramen en deuren Hout Ramen.
Houten ramen van Profel. Alle Profel-ramen zijn afgeleiden van het basisraam. Dat geldt voor de ramen in ons assortiment Renaissance blokramen Dat geldt eveneens voor de ramen die u zelf samenstelt. Zowel in afrormosia als in meranti heeft Profel een klassieke en een moderne lijn. De klassieke look geeft een retro-uitzicht aan de voorflenzen en glaslatten in de moderne look zijn deze elementen recht uitgevoerd. Beide stijlen kunnen worden aangevuld met verschillende vormen. Typische versieringen voor de klassieke stijl zijn gebogen afgeronde en zachte lijnen.
Blocked.
RAMEN EN DEUREN GUIDO Welkom op de site.
RAMEN EN DEUREN GUIDO BVBA. SELECT PROFEL DEALER 2015. Ramen deuren rolluiken vliegenramen pergola's zonwering. NIEUW PROFEL RESIDENTIELE SECTIONAALPOORTEN. RAMEN EN DEUREN GUIDO is een familiebedrijf. Guido baat de zaak uit samen met Ann en zonen Gerry en Yanick. Opmeten Plaatsen Afwerken 1 TEAM.
Ramen en deuren Profel. keyboard-arrow-down MaterialIcons-Regular. Tekengebied 2. Artboard 1.
Meer info ik ga akkoord. U bent nu op de Belgische website. Voor meer informatie verwijzen we u door naar de Nederlandse website. Ga door naar de Nederlandse website. Ramen en deuren met glasheldere beloften. Profel is een 100% Belgisch bedrijf sinds 1948 met meer dan 1.000 gepassioneerde werknemers. Een familiebedrijf met welgeteld 69 jaar expertise. Door voortdurende innovatie eigen productie investeringen in research development behoort elk product tot het beste dat vandaag op de markt is. In onze eigen productie ateliers vervaardigen we elke dag 100 den ramen en deuren. Een zorgvuldig geselecteerde en gecertificeerde Profel Expert plaatst ze vakkundig en werkt ze tot in de puntjes af.
Welkom bij De Cabooter Antoine David.
De Cabooter Antoine. Ramen en deuren in Aluminium PVC Hout. Binnendeuren Muurbekleding Parket Laminaat Plafonds

Contacteer ons