Zoeken naar profel pa6000

profel pa6000
 
De allernieuwste innovaties van PROFEL Profel Livios.
011/809 809 E-mail Website Contact. Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Profel en is dus niet geschreven door Livios. De allernieuwste innovaties van PROFEL. De nieuwe PA6000 ramen en deuren van Profel zijn aan de binnenzijde uitgevoerd in kunststof gecombineerd met een buitenzijde in gemoffeld of geanodiseerd aluminium. Deze ramen en deuren zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen het strakke Finomodel of het klassieke Retromodel. De kunststof binnenzijde is standaard wit of crème gekleurd in de massa bekleding met structuurfolie is een optie. De Fino-HT ramen hebben een profieldiepte van 92 mm en worden enkel geleverd met driedubbel glas.
PROFEL pakt op Bis uit met 3 innovaties Profel Livios.
Zoek een vakman / handelaar. Zoek een vakman / handelaar. 011/809 809 E-mail Website Contact. Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Profel en is dus niet geschreven door Livios. PROFEL pakt op Bis uit met 3 innovaties. Voor PROFEL is innovatie een continu proces dat echt tot het dna van de onderneming behoort. Daardoor kan PROFEL op Bis 3 opvallende innovaties voorstellen. De bezoekers kunnen er onder meer kennismaken met nieuwe materiaalcombinaties high thermic aluminiumramen en kunststoframen met houtlookverbinding. PA6000 een slimme combinatie van aluminium en kunststof!
Producten Wintek. Untitled Document.
Fino vlakke kader met gelijkliggende vleugel binnen uitgevoerd in wit creme kwartsgrijs of zwart. Retro vlakke kader met retro-raamvleugel binnen uitgevoerd in wit creme kwartsgrijs of zwart. Profel MATO Fino wit. Klik hier om meer informatiebrochures te downloaden. Klik op de kaart voor meer dan 700 referenties. Sint-Maurusweg 29 3300 Tienen Engels Plein 23a 3000 Leuven Tel.
profel Bouwinfo.
Mijn Huis Mijn Archtitect 2017. Home Forum Ruwbouw Buitenschrijnwerk profel. Forum Nieuwe berichten FAQ. Voeg een andere quoty toe of reply now. Geplaatst op 06-06-2008 170158. Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Kan iemand dit bevestigen. Profel K-waarde van de profiel zou plots 194 W/mK zijn dacht dat dit een jaar terug veel slechter was 26 W/mK profiel is ook niet van uitzicht verandert. Klopt dit of zijn die waardes plots herzien.
Kunststof aluminium ramen deuren J. Lauryssen Uw specialist in ramen deuren sectionaalpoorten en dakwerken.
Vraag uw gratis offerte aan. Kunststof aluminium ramen deuren. De combinatie kunststof aluminium. De nieuwe PA6000 reeks van PROFEL is aan de binnenkant uitgevoerd in kunststof en bestaat aan de buitenkant uit gemoffeld of geanodiseerd aluminium. Het combineert de kleurmogelijkheden de elegantie en de stijfheid van aluminiumramen met de isolatiewaarden van kunststof. Combinatie van kwaliteiten en mogelijkheden van kunststof en aluminium. Strakke solide en verfijnde buitenzijde in aluminium verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren gemoffeld of geanodiseerd. Binnenzijde in kunststof met zeer goede isolatiewaarden en verkrijgbaar in wit crèmekleur of bekleed met een witte korrelstructuurfolie. Perfecte klembevestiging van aluminium buitenschaal op kunststofprofiel.
combinatie pvc-aluminium ramen op maat. keyboard-arrow-down MaterialIcons-Regular. Tekengebied 2. Artboard 1.
geven jaarlijks hun vertrouwen aan Profel. is onze beste ambassadeur. Je Profel Expert helpt je graag verder. Stabiele en financieel gezonde ondernemingen die jaarlijks worden gecontroleerd. Profel werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde Profel Experts. Na een onafhankelijke toetsing op hoge kwaliteitseisen is het kwaliteitslabel Profel Expert toegekend. Deze gecertificeerde vakmensen kennen het Profel-gamma door en door. Ook het installatietraject hebben ze volledig onder controle. Onze gecertificeerde Profel Experts staan garant voor. Showroom met uitgebreid assortiment in jouw regio. Snel antwoord op een vrijblijvende offertevraag. Vakkundige plaatsing onberispelijke afwerking objectief advies en begeleiding. Service voor tijdens en na de montage 10 jaar fabrieksgarantie. Engagement vervat in 3 glasheldere beloften. Vind een Profel Expert in je buurt. Volledig vrijblijvend Focus op jouw tevredenheid.
Stel je raam samen.
Dat kan een combinatie van pvc en aluminium hout en aluminium kurk en hout. De producenten claimen dat ze daarmee het beste van twee werelden verenigen. Maar is dat ook zo? Profel Samengestelde ramen hebben inderdaad een streepje voor op de klassieke profielen uit één materiaal. Doorgaans is de isolatiewaarde een belangrijke troef. Vaak worden pvc of hout als basis gebruikt en krijgen deze materialen aan de buitenzijde een kleed in aluminium. Aluminium heeft een moderne look het is duurzaam en onderhoudsvriendelijk en kan in een brede kleurenwaaier worden afgewerkt. Bovendien is de prijs voor de samengestelde ramen vaak een beetje gunstiger dan wanneer je voor volledige aluminium ramen kiest. Feit is wel dat de samengestelde systemen duurder blijven dan de kunststof ramen.
Raamgamma C Systems.
Maar ook in onze profielen met verborgen vleugel bieden de DRITTO large Uf0.90 W/mK en de DRITTO passief Uf0.80W/mK uitzonderlijk hoge isolatiewaarden. Sterke isolatiewaarden met de PVC/Aluminium PA6000 modern of retro. Deze reeks is een bijzondere combinatie van kunststof PVC en aluminium met aan de buitenzijde het strakke uitzicht van aluminium en aan de binnenzijde de sterke isolerende prestaties van een 7 kamerprofiel voor de kader 87 mm inbouwdiepte en een 5 kamerprofiel voor de vleugel 70 mm inbouwdiepte in PVC Uf156 W/mK. De aluminium buitenschaal is perfect en stevig bevestigd met een dubbel klemnippelsysteem op de kader en vleugel in PVC dat er voor zorgt dat beide materialen onafscheidelijk van elkaar worden en laat uitzetting toe ook bij extreme temperaturen.

Contacteer ons