Op zoek naar weldimo?

weldimo
 
Faillissement Weldimo te Bree 401365808 FaillissementsDossier.be.
Op 30-09-2016 is aan Weldimo te Bree Limburg voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 401365808. De hoofdactiviteit van Weldimo is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden. Er zijn nog geen verslagen beschikbaar. Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren. Algemene informatie over de failliet.
62 jobs gered bij Weldimo Zutendaal Het Belang van Limburg.
62 jobs gered bij Weldimo. 07/10/2016 om 2300 Bron Belga. Weldimo de specialist in ramen en deuren uit Bree en Zutendaal maakt een doorstart. De bedrijvengroep verkreeg vorige week bescherming tegen zijn schuldeisers waarbij 160 werknemers hun job dreigden te verliezen. De handelsrechtbank heeft vrijdag haar goedkeuring gegeven voor een reddingsplan waarbij de vorige eigenaar Paul Vliegen opnieuw de touwtjes in handen neemt. 62 werknemers maken de overstap naar het nieuwe bedrijf Welmac. Voor de werknemers van bedrijvengroep Weldimo eindigt een periode van grote onzekerheid.
62 jobs gered bij Weldimo FaillissementsDossier.be.
Weldimo maakt een doorstart.
Weldimo Manager TV.
Wat Manager TV doet. Weldimo opgericht in 1968 heeft meer dan 45 jaar vakmanschap in Kunststof Aluminium en houten ramen garagepoorten trappen en binnendeuren. Bij Weldimo vind u als bouwheer een gepast antwoord voor al uw renovatie en nieuwbouwprojecten. Wij zorgen hierbij voor een vakkundige begeleiding. Onze toonzalen bevinden zich in Bree Herstal en Zemst. Hier leiden we u rond en tonen we u ons breed gamma aan mogelijkheden. We werken samen uw plannen uit en helpen mee om uw droom te verwezenlijken. Van verkoop tot plaatsing bent u verzekerd van onze uitstekende klantenservice.
Prijsoffertes ramen ver uiteen! Bouwinfo.
ASW Dilsen geteld in hout met onderverdelingen op de raam 32500 euro. Ze hadden geteld in SIPO hout indien we Afromozia wilden kwam er nog eens 2880 euro bij dus in totaal 36033 euro. Weldimo geteld in hout met onderverdelingen op glas afromozia. Als ik de ramen van ASW en Weldimo vergelijk kwa degelijkheid zien ze er beide hetzelfde uit. Bij ASW zijn er wel kleine details in de afwerking die bij Weldimo niet zijn maar deze zijn superklein. In principe hebben we snel gekozen afhankelijk van de prijs maar wij vinden het een beetje verdacht. Ik woon zelf in Bree kortbij Weldimo en mijn ouders hebben ramen van daar en zijn heel tevreden.
Paul Vliegen wil Weldimo en 62 werknemers redden Made in Limburg.
Daarbij gaan 160 jobs verloren maar oprichter Paul Vliegen werkt aan een doorstart waarbij 62 werknemers opnieuw in dienst kunnen genomen worden. De groep Weldimo die bestaat uit de bedrijven Weldimo en Glasco uit Bree en Modiwel uit Zutendaal zit al een tijdje in financiƫle moeilijkheden. De producent van ramen en deuren boekte vorig jaar nog een verlies van zon 5 miljoen euro. De rechtbank verleende de groep bescherming tegen schuldeisers tot 4 november. Intussen werd achter de schermen aan een oplossing gewerkt. Die is er nu. Het plan is dat maandag de boeken worden neergelegd en dus het faillissement wordt aangevraagd. De gerechtsmandatarissen hebben intussen met kandidaat-overnemers aan tafel gezeten.
Weldimo Herstal Veranda's goudengids.be.
Rue en Grande Foxhalle 116 4040 Herstal. 04 264 45 93.
Aluminium deuren en ramen Bree Aannemer WELDIMO.
BEKIJK DE GEGEVENS VAN WELDIMO AANNEMER UIT BREE LIMBURG. Telefoonnummer 089/46.29.25 Stad Bree Bedient Bree en omgeving Website http//www.weldimo.be/ Hoofdactiviteit Deuren en ramen Aluminium deuren en ramen. Deuren en ramen PVC deuren en ramen. Binneninrichting Trappen en leuningen. Deuren en ramen Garagepoorten. Deuren en ramen Houten deuren en ramen. Werken met deze aannemer? Vraag via deze weg informatie of een offerte. Deuren en ramen in Bree. Aluminium deuren en ramen in Bree. Deuren en ramen in Provincie Limburg.

Contacteer ons