Zoeken naar weldimo

weldimo
 
Group Weldimo sluit de deuren Zutendaal Regio HLN.
Om 15 uur werden alle arbeiders en bedienden samengeroepen in de toonzaal van Weldimo in Bree, om het definitieve nieuws te aanhoren. Zowel Weldimo als Glasco, die beide tot de Weldimo Group behoren, sluiten de deuren. Modiwel in Zutendaal blijft echter wel bestaan.
62 jobs gered bij Weldimo Zutendaal Het Belang van Limburg.
07/10/2016 om 2300: Bron: Belga. Foto: Dick Demey. Zutendaal / Bree. Weldimo, de specialist in ramen en deuren uit Bree en Zutendaal, maakt een doorstart. De bedrijvengroep verkreeg vorige week bescherming tegen zijn schuldeisers, waarbij 160 werknemers hun job dreigden te verliezen.
Weldimo Nv Bree 3960 Maaseik, Industrieterrein Vostert, ENTERPRISE NUMBER 0401365808. Kompass Professionnel.
Zoek tussen 5 miljoen geselecteerde bedrijven in meer dan 60 landen. Limburg Maaseik Bree Weldimo NV. Elke minuut zoeken duizenden mensen naar bedrijven zoals de uwe, schrijf u gratis in op Kompass en verhoog de online zichtbaarheid van uw bedrijf.
Paul Vliegen wil Weldimo en 62 werknemers redden Made in Limburg.
Daarbij gaan 160 jobs verloren, maar oprichter Paul Vliegen werkt aan een doorstart, waarbij 62 werknemers opnieuw in dienst kunnen genomen worden. De groep Weldimo, die bestaat uit de bedrijven Weldimo en Glasco uit Bree en Modiwel uit Zutendaal, zit al een tijdje in financiële moeilijkheden.
Paul Vliegen plant doorstart voor ramen en deurenproducent Weldimo.
BREE De bedrijven Weldimo, Glasco en Modiwel van de groep Weldimo verkeerden in financiële problemen door een verlies van circa 5 miljoen euro. De rechtbank verleende de producent van ramen, deuren en verandas uitstel van betaling tot 4 november. Die tijd is door Paul Vliegen, oprichter van Weldimo in 1969, gebruikt voor een reddingsplan.
Weldimo legt boeken neer, 98 jobs gaan verloren De Standaard.
De groep Weldimo, die bestaat uit de bedrijven Weldimo en Glasco uit Bree, en Modiwel uit Zutendaal, zit al een tijdje in financiële moeilijkheden. De producent van ramen en deuren boekte vorig jaar nog een verlies van zon 5 miljoen euro.
Ramen of deuren? PVC, aluminium, hout Erkende plaatsers!
Moeten de houten buitendeuren hoognodig vervangen worden om de isolatiewaarde te waarborgen? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Gratis offertes aanvragen. Via Weldimo vindt u snel en eenvoudig een specialist uit uw eigen regio.

Contacteer ons