Zoeken naar weldimo

weldimo
 
Weldimo voor een deel gered Het Nieuwsblad.
Weldimo, specialist in ramen en deuren, maakt een doorstart. De bedrijvengroep verkreeg vorige week bescherming tegen zijn schuldeisers, waarbij 160 werknemers hun job dreigden te verliezen. De vorige eigenaar Paul Vliegen neemt nu opnieuw de touwtjes in handen. 62 werknemers maken de overstap naar het nieuwe bedrijf Welmac. Voor de werknemers van de Breese bedrijvengroep Weldimo eindigt een periode van grote onzekerheid.
welmac.be.
Ramen of deuren? PVC, aluminium, hout Erkende plaatsers!
Moeten de houten buitendeuren hoognodig vervangen worden om de isolatiewaarde te waarborgen? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Gratis offertes aanvragen. Via Weldimo vindt u snel en eenvoudig een specialist uit uw eigen regio.
Group Weldimo sluit de deuren Zutendaal Regio HLN.
Het zat er al langer aan te komen, maar gisteren is het doek over Weldimo gevallen. Om 15 uur werden alle arbeiders en bedienden samengeroepen in de toonzaal van Weldimo in Bree, om het definitieve nieuws te aanhoren. Zowel Weldimo als Glasco, die beide tot de Weldimo Group behoren, sluiten de deuren.
62 jobs gered bij Weldimo Zutendaal Het Belang van Limburg.
07/10/2016 om 2300: Bron: Belga. Foto: Dick Demey. Zutendaal / Bree. Weldimo, de specialist in ramen en deuren uit Bree en Zutendaal, maakt een doorstart. De bedrijvengroep verkreeg vorige week bescherming tegen zijn schuldeisers, waarbij 160 werknemers hun job dreigden te verliezen.
Weldimo krijgt kans om doorstart te maken Made in Limburg.
De rechtbank van Koophandel, zetel Tongeren, heeft daarvoor vrijdag het licht op groen gezet. Donderdag 22 september vroeg de groep Weldimo bescherming aan tegen zijn schuldeisers in het kader van de Wet op de Continuïteit van de Ondernemingen WCO. Het gaat om de bedrijven Weldimo en Glasco in Bree, en Modiwel in Zutendaal.
Paul Vliegen wil Weldimo en 62 werknemers redden Made in Limburg.
Daarbij gaan 160 jobs verloren, maar oprichter Paul Vliegen werkt aan een doorstart, waarbij 62 werknemers opnieuw in dienst kunnen genomen worden. De groep Weldimo, die bestaat uit de bedrijven Weldimo en Glasco uit Bree en Modiwel uit Zutendaal, zit al een tijdje in financiële moeilijkheden.
Paul Vliegen plant doorstart voor ramen en deurenproducent Weldimo.
BREE De bedrijven Weldimo, Glasco en Modiwel van de groep Weldimo verkeerden in financiële problemen door een verlies van circa 5 miljoen euro. De rechtbank verleende de producent van ramen, deuren en verandas uitstel van betaling tot 4 november. Die tijd is door Paul Vliegen, oprichter van Weldimo in 1969, gebruikt voor een reddingsplan.

Contacteer ons